Navitas Organic Touch

Semi-permanente farveshampoo og masker. Organisk – Mild – Sikker for kunde og Frisør – Silikone-fri – Allergene-fri – Parabene-fri - Personlig Stil

En fantastisk blanding af ECO-CERT NATURAL- og organiske ingredienser, som er kontrolleret og udarbejdet af Jean Paul Myne ́s Laboranter. Takket være deres utrættelige indsats for altid at levere det bedste og sundeste, kan vi nu tilbyde Organic Touch, i total harmoni med den grønne natur.

Shampooen Indeholder Marine collagen, Havre- og Hvedeproteiner som har en fugtende og nærende effekt på hårstrået. Fri for Sulfater, SLES og SLS og har sine rensende og plejende egenskaber fra Kokos- og Olivenplanten.

Masken er et komplex af vigtige protein-syre og ceramider, som giver Organic Touch MASK en udsædvanlig evne til at genopbygge selv alvorligt skadet hår. Du får samtidig en flot farve og glans. Olier fra Argan, Vild Rose og Hørfrø udglatter og fugter håret plus en fantastiks glans.

Vores ”krydderier” giver frisøren og kunden, inspiration til at bringe ny smag ind i farvearbejdet igen. Du kan give farverne mere spice, blødere, give håret et delikat udtryk eller et barskt udtryk. Det er kun den dygtige Kok (Frisør) og dennes kreativitet der sætter grænsen med Organic Touch. Farverne er fantastisk nemme at arbejde med og glans og styrke til håret. Flaskerne leveres i 1000 ml. og 250 ml. til videresalg.

Navitas Organic Touch er skabt for at give alle dygtige farve-stylister et uforligneligt værktøj til uendelige effekter. Ligesom en Chef-Kokken, kan farve-stylisten kreere en unik nuance ved at blande Navitas Organic Touch og dermed skabe et mesterværk i smag, stil og skønhed og give kunden et personlig resultat med følgende effekter:

• Renser håret og fremhæver Highlights.
• Vedligeholder eller genopliver en eksisterende farve.
• Giver et fantastisk spil i håret.
• Giver liv til håret i længere tid.
• Giver highlights i ikke farvet hår.
• Kan bruges som pre-pigmentering før alm. farve.
• Uundværlig i salonen til at korrigere highlights og farver.