VIP dag - Hjørring Handel

Søndag d. 11/4 holder vi ekstra åbent fra 8-16 for Hjørring Handels medlemmer.
Der kan denne dag "kun" bestilles tider til klipninger og skulle du ønske en anden behandling efterfølgende, så finder vi selvfølgelig tid til dig i kalenderen, når du er her.

Du kan bestille tid ved at ringe til os på 35374767. Vores tlf. er åben fra mandag d. 29/3 - 31/3 i tidsrummet 9-17 og igen som normalt fra d. 6/4, hvor vi har åbent fast hver dag fra 8-19

Er tiderne ikke afsat senest d. 7/4 kl 13.00, tillader vi os at sælge tiderne til anden side. På dagen kan der bestilles tid ved Line, Sisse og Malene.

Vi er den del af Hjørring Handel.
Der er, desværre, ganske få frisør-saloner der er medlem af Hjørring Handel og dermed med til at løfte dejlige Hjørring til en attraktiv Handelsby. VI ER ÉN AF DEM
Derfor anbefaler vi, at du altid vælger en af de saloner, der er medlem, bl.a. os, da du så direkte er med til at løfte Dejlige Hjørring op på højeste hylde, som handelsby.
Hjørring Handel står bl.a bag julebelysning, sommer-udsmykning med de smukke balloner, Det store Stjernmodeshow, Open By Night, Kvindeugen, musik i gågaderne og meget meget mere.
Se alle medlemmer her